Wij zijn gesloten, vanaf 1 april 2022 bent u weer van harte welkom!

Kampeerplaatsen

Gasten zijn bij ons van harte welkom met tenten, vouwwagens, caravans en kampeerauto’s van maximaal 3,5 ton. De volgende type kampeerplaatsen hebben wij:

  • Trekkersplaats; gelegen in de fruitboomgaard waar u zelf een mooi plekje in de zon of juist in de schaduw kunt opzoeken. De trekkersplaatsen zijn voor 1-2 personen met een tent van maximaal 6m2. Er is geen elektra en ze zijn auto vrij.
  • Kampeerplaats; voor 1-6 personen met alle kampeermiddelen. De kampeerplaatsen hebben een elektra aansluiting vanaf 6 Ampère (1.380 Watt) tot maximaal 16 Ampère. Uw auto kan op de plaats geparkeerd worden. De meeste plaatsen zijn afgebakend door coniferen of struiken en zijn wel 150m2 groot! De gemeenschappelijke waterkranen en vuilwaterafvoer zit nooit ver weg.
  • Kampeerplaats Comfort; even groot als een kampeerplaats maar dan met een elektra aansluiting vanaf 8 Ampère (1.840 Watt). U heeft een eigen wateraansluiting met vuilwaterafvoer op de plaats.

Een zwaardere elektra aansluiting tot maximaal 16 Ampère (3.680 Watt) is tegen betaling mogelijk.

Als je van kamperen houdt, maar niet zo van het ‘gedoe’ van een tent opzetten, dan is overnachten in een Trekkershut Pod helemaal iets voor jou!

KGC