Kampeerplaatsen

Gasten zijn bij ons van harte welkom met een tent, vouwwagen, caravan of kampeerauto (3t)*.
De volgende type kampeerplaatsen hebben wij:

  • Trekkersplaats; gelegen in de fruitboomgaard waar u zelf een mooi plekje in de zon of juist in de schaduw kunt opzoeken. De trekkersplaatsen zijn voor 1-2 personen met 1 tent van maximaal 6m2. Er is geen elektra en ze zijn auto vrij.
  • Kampeerplaats; voor 1-6 personen voor 1 kampeermiddel. De kampeerplaatsen hebben een elektra aansluiting vanaf 6 Ampère (1.380 Watt) tot 16 Ampère (3.680 Watt). Uw auto kan op de plaats geparkeerd worden. De meeste plaatsen zijn afgebakend door coniferen of struiken en zijn wel tot 150m2 groot! De gemeenschappelijke waterkraan en vuilwaterafvoer zit nooit ver weg.
  • Kampeerplaats Comfort; even groot als een kampeerplaats maar dan met een elektra aansluiting vanaf 8 Ampère (1.840 Watt) tot 16 Ampère (3.680 Watt). U heeft een eigen waterkraan met vuilwaterafvoer op de plaats.

*Wij hebben geen verharde camperplaatsen, toegang met een kampeerauto is alleen mogelijk als het totaalgewicht inclusief belading maximaal 3000 kilogram (3 ton) is.

Als je van kamperen houdt, maar niet zo van het ‘gedoe’ van een tent opzetten, dan is overnachten in een Camping Pod helemaal iets voor jou!