Camping Pod

Wij hebben in de verhuur twee Pod’s, dat is een knus houten hutje.

Als je van kamperen houdt, maar niet zo van het ‘gedoe’ van een tent opzetten, dan is overnachten in een Camping Pod helemaal iets voor jou! Een Camping Pod is namelijk een knus houten hutje met een paar bedden erin. Maar die liggen dan ook wel heel lekker! Als je ’s avonds aankomt, kun je zo hup je bed in. Of je legt je spullen binnen en geniet lekker van het buitenleven!

De Camping Pod kun je huren voor 2 + 2 personen. Naast een paar fijne bedden is er zitgelegenheid en een keukentje aanwezig. Je maakt gebruik van het sanitair gebouw op de camping, wat op 1 minuut lopen afstand staat. Je neemt zelf mee: een dekbed/slaapzak, onderlaken en kussensloop, maar dit is eventueel ook te huur.

Onze Camping Pod’s zijn volledig geïsoleerd en hebben een veranda op het zuiden. De oppervlakte is ca. 15 m², uitgerust met twee bedden en een slaapbankje van 140×200 cm. Verder staat er een tafeltje met 2 stoelen. Het keukenblok heeft koud stromend water, een kooktoestel, koelkast en servies. Buiten staat een picknicktafel ter beschikking.

De minimumleeftijd is 18 jaar. Roken en huisdieren in de Pod’s is/zijn niet toegestaan!