Wij zijn gesloten, vanaf 1 april 2022 bent u weer van harte welkom!

Reserveren of beschikbaarheid

Als u wilt reserveren kunt u dit via het reserveringsformulier doen. Wij berekenen bij online reserveren geen kosten. Ook de beschikbaarheid op de camping of wat u vakantie gaat kosten kunt u zo gemakkelijk opvragen.

U kunt vanaf 1 nacht reserveren in het laagseizoen en vanaf 2 nachten in het hoogseizoen. Tussen Hemelvaart en Pinksteren zijn de arrangementen “verplicht”. Met uitzondering van de Trekkersplekken en Trekkershut Pod’s die kunnen altijd per 1 nacht gereserveerd worden.

Een nacht wordt als volgt berekend: aankomst tussen 14:00 – 17:00 uur of tussen 19:00 – 21:00 uur, vertrek voor 12:00 uur. Mocht u later willen vertrekken, dan kunt u dit de dag voor vertrek aangeven bij de receptie (indien mogelijk). TIP: Wilt u er zeker van zijn dat u de middag en avond nog kunt blijven, reserveer dan een nacht langer.

Na uw reservering verzoeken wij u, binnen 14 dagen, een aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag. Het restant betaalt 14 dagen voor aankomst op de camping. U kunt heel gemakkelijk afrekenen per iDeal of u kiest voor een betaling per bankoverschrijving. Uw reservering is meteen definitief.

reserveren

KGC