Reserveren

Overnachten op Camping het Groene Bos is alleen mogelijk als u online een reservering heeft gemaakt. U kunt bij ons verblijven vanaf 2 nachten in het laagseizoen en 5 nachten in het hoogseizoen, met uitzondering van de Trekkersplekken en de Camping Pod’s die kunnen altijd voor 1 nacht gereserveerd worden.

Wilt u bij ons verblijven dan klikt u op onderstaande knop; u vult dan u het reserveringsformulier in en u ontvangt dan direct de bevestiging in uw inbox.

Wij hebben geen verharde camperplaatsen, toegang met een kampeerauto is alleen mogelijk als het totaalgewicht inclusief belading maximaal 3000 kilogram (3 ton) is.

Een nacht wordt als volgt berekend: aankomst tussen 14:00 – 17:00 uur of tussen 19:00 – 20:00 uur, vertrek voor 12:00 uur. Mocht u later willen vertrekken, dan kunt u dit de dag voor vertrek aangeven bij de receptie (indien mogelijk). TIP: Wilt u er zeker van zijn dat u de middag en avond nog kunt blijven, reserveer dan een nacht langer.

Na uw reservering verzoeken wij u, binnen 14 dagen, een aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag. Het restant betaalt 14 dagen voor aankomst op de camping. U kunt heel gemakkelijk afrekenen per iDeal of u kiest voor een betaling per bankoverschrijving. Uw reservering is meteen definitief.

reserveren