Wij zijn gesloten, vanaf 1 april 2022 bent u weer van harte welkom!

Annuleringsverzekering

recreatieverzekeringen.nl

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
  • Zeker ook voor lastminuteboekingen
  • Ook voor als u de vakantie moet afbreken
  • Een annuleringsverzekering is niet alleen voor ziekte of overlijden 
Belangrijk!
Voor een optimale dekking van uw annuleringsverzekering, is het belangrijk dat u deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie (zie ook artikel 2.2.4 van de polisvoorwaarden).
Voor wie? Deze verzekering is voor maximaal 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Bent u met een grotere groep dan dient u een groepsverzekering af te sluiten.
Kortlopende Annuleringsverzekering U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Bovemij is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Bovemij Verzekeringen: al negentig jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen.
Meer verzekerd dan u denkt Veel mensen weten niet dat ook bij zwangerschap, nieuwe baan of scheiding beroep gedaan kan worden op annuleringsverzekering, maar associëren een annuleringsverzekering alleen met ziekte of overlijden. De digitale verzekeringskaart kunt u hier inzien. De premie voor de kortlopende annuleringsverzekering is 5,5%. De poliskosten bedragen € 3,50. Er is 21% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. U kunt de kortlopende annuleringsverzekering direct afsluiten bij uw reservering.

KGC