Faciliteiten

Wij streven er naar om vooral een karaktervolle groene camping te zijn en hebben er voor gekozen géén horeca zoals een snackbar of een restaurant te hebben. Wij verkopen wèl ijs & warme en gekoelde (fris)dranken, deze kunt u nuttigen op ons terras. In het weekend is er regelmatig een borrelavond met bittergarnituur.

In het hoogseizoen op zondagochtend en tijdens feestdagen hebben wij heerlijke warme croissants en diverse soorten broodjes te koop. Ook kunt u bij ons verse scharreleieren van onze eigen kippen kopen.

Voor de kinderen hebben wij een speeltuin met diverse speeltoestellen en een zandbak, overal ligt speelgoed waar ze mee kunnen spelen. Met de gratis te lenen steps, kinderfietsjes en skelters mogen ze over het hele terrein rijden. We hebben ook een kinderboerderij met schapen, een varken en konijnen die ze kunnen aaien. De kippen scharellen over de gehele camping. Voor de sportievelingen is er een tennistafel en een trampoline. De oudere generatie kan Jeu des Boules spelen.

De natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen, rechtstreeks vanaf de camping kunt u het Horsterwold in. Uw hond (maximaal 2) is bij ons welkom!
Fietsliefhebbers kunnen bij ons een fiets huren en meteen het knooppunten netwerk op fietsen.

Het recreatiegebouw is overdag open tijdens slecht weer. Hier vindt u een uitgebreide collectie boeken en tijdschriften te leen.
Voor kleine kinderen is een speelgoed- en spelletjes hoek. Bij grote sport / televisie evenementen zullen wij dit uitzenden op een groot scherm.  

U kunt in het recreatiegebouw (en op uw kampeerplaats) ook gebruik maken van een draadloze Internet verbinding (WiFi).